Filter

, Blok Bellevue - Postojna

Slovenija, Notranjska, Postojna

Opis

ČE JE LJUBLJANA NA SREDINI SLOVENIJE, POTEM JE POSTOJNA NA SREDINI MED LJUBLJANO IN NAŠO OBALO.

Na hribčku nad Postojno iz katerega se odpira prelep razgled na mesto in pokrajino proti Razdrtemu in Nanosu, gradimo nov stanovanjski kompleks s 27-timi nadstandardni stanovanji. Dostop je omogočen po obstoječi cesti. V neposredni bližini se nahaja tudi železniška postaja.

Objekt je zasnovan kot delno podkleten s tremi nadstropjemi in mansardo. Ker gre za teren v naklonu, ima tudi klet naravno osvetlitev. Celo več, vsa stanovanja v 1.etaži imajo svoj zunanji atrij.

Vsa stanovanja imajo teraso in svojo shrambo v kletnih prostorih. V kleti in pritličju je predvidena kolesarnica. Dostop do stanovanj in kleti je omogočen po stopnicah ali z dvigalom.

Na razpolago so  2-sobna. 3-sobna in 4-sobna stanovanja tako, da si lahko vsakdo najde stanovanje, ki ustreza njegovim željam. Stanovanja so svetla, moderno zasnovana. Gradnja je betonska z izolacijo 15 cm, troslojna zasteklitev, na oknih so rolete z električnim pogonom in predpriprava za komarnike. Vsako stanovanje  ima samostojno in ločeno ogrevanje ter ločene števce za porabo vode in elektrike. Stanovanja so opremljena s talno centralno kurjavo, TČ (razen manjših stanovanj) ter rekuperacijo zraka.

Vsakemu stanovanju pripada parkirišče, ki je vključeno v ceni. 

CTA

Želite prejemati obvestila o novogradnjah?
Prijavite se na naše e-novice:

Želim se prijaviti