Filter

, Naselje Trojica

Slovenija, Notranjska, Pivka

 • statistika
 • cenik
Opis

Predmetna gradnja se nahaja v pretežno nepozidanem območju ob povezovalni cesti, tik pred centrom, z zelenimi in rekreativnimi površinami v zaledju. V bližini se nahaja železniška postaja, 900m je oddaljen vrtec, 1km je oddaljena OŠ Pivka, v bližini je tudi nakupovalno središče in dom upokojencev.

SODOBNA ZASNOVA

Zasnovo Soseske TROJICA projektira podjetje UR.AD. Notranje in zunanje površine posameznih stanovanj so razvili v prijetne bivalne ambiente, ki zasledujejo praktičnost bivanja z velikimi dnevnobivalnimi prostori, ki dihajo in imajo razgled.

Soseska obsega tri stanovanjske bloke s sodobno zasnovanimi, kakovostno izvedenimi stanovanji, ki se bodo razprostirala v štirih etažah. Vsakemu stanovanju pripada loža, v pritličju pa imajo nekatera stanovanja tudi zasebni atrij.

Notranjost tako večjih kot manjših stanovanj se razvija okoli osrednjega bivalnega prostora, ki vključuje kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo z izhodom, ki se odpira na nadpovprečno veliko pokrito ložo, prostor diha. Stanovanjske površine vseh stanovanj so zasnovane tako, da bodo z odprtinami dosegle čim višjo stopnjo naravne osvetljenosti ter hkrati nudile odprt pogled na okolico. V tlorise stanovanj so vgrajene večletne izkušnje, kar pri stanovanju pomeni predviden prostor za garderobo na vhodu v stanovanje, dovolj prostora za postavitev omar za vrati v spalnice, shramba v stanovanju (in ne v kleti). Vsako stanovanje je izolirano toplotno, zvočno in proti vlagi, skladno z modernimi normativi. 

Stanovanju bo pripadala shramba, atrij in 2 parkirni mesti. Stanovalcem bo na voljo tudi skupna kolesarnica.

Statistika
Povprečna cena m²
2.485
Število enot
13
 • 2 (15,38%)
  Prosto
 • 1 (7,69%)
  Rezervirano
 • 10 (76,92%)
  Prodano
Tip Vrsta objekta
Min m² Max m²
Min € Max €
Število enot
Prosto Rezervirano Prodano
Dvosobno Stanovanje
45 m² 45 m²
105.817 € 118.000 €
6
1 5
Dvoinpolsobno Stanovanje
61 m² 61 m²
133.073 € 157.500 €
6
1 5
Štirisobno Stanovanje
99 m² 99 m²
230.000 € 230.000 €
1
1
Cenik
Skrij prodane enote
oznaka
tip vrsta
velikost
cena
Podobna naselja
CTA

Želite prejemati obvestila o novogradnjah?
Prijavite se na naše e-novice:

Želim se prijaviti