Filter

, Poljski biser

Slovenija, Ljubljana, Moste Polje

Opis

V ljubljanski četrti Polje, le streljaj od avtocestne povezave in v neposredni bližini zelenih polj in gozdov na jugo-vzhodnih obronkih prestolnice, za vas gradimo Poljski biser, moderen dvostanovanjski objekt sodobnega in atraktivnega izgleda v videzu dvojčka. Mirna in sončna lokacija novogradnje se nahaja v bližini vrtca, šole, zdravstvenega doma, lekarne, trgovine, avtobusne postaje in vse ostale potrebne infrastrukture.

Na voljo bosta dve povsem ločeni enoti, s skupnim, asfaltiranim dostopom z Vevške ceste. Pred objektom bodo za potrebe parkiranja urejena štiri parkirna mesta, po dve za vsako enoto. Objekt je arhitekturno zasnovan kot sodoben kvader z velikimi okenskimi površinami, ravno enokapno streho z rahlim naklonom ter fasado v svetlih odtenkih, ki bo trendovsko kombinirana s pločevino v izgledu lesa.  

Obsegal bo pritličje in mansardo (P+M) v neto obsegu cca 110,87 m2 na enoto, pri čemer bo pritličje namenjeno dnevno-bivalnim prostorom s kuhinjo in jedilnico, mansarda pa spalnim in kopalniškim prostorom. V pritličju se bodo poleg velikega svetlega prostora z dnevno sobo, kuhinjo in jedilnico (cca 34 m2) nahajali tudi ločen pomožni prostor oz. utility (cca 5 m2) ter dnevne sanitarije (cca 3 m2) in predprostor (cca 3 m2). Dostop do mansarde bo po notranjem stopnišču (cca 5 m2), ki bo izvedeno v keramiki in bo imelo atraktivno ograjo s popularnim »industrijskim« pridihom. V mansardi se bosta v vsaki enoti nahajali dve otroški sobi (vsaka cca 12 m2), glavna spalnica (cca 10 m2) z »walk-in« garderobo (cca 5 m2), kopalnica (cca 7 m2) s tušem in banjo ter hodnik (cca 10 m2). Posebej bi izpostavili zasteklitev, ki bo zaradi velikih steklenih, panoramskih oken in vrat, prepuščala obilico naravne dnevne svetlobe ter s tem poskrbela za visoko kakovost bivanja. Kot posebnost bi omenili tudi pomolni okni, ki bosta izvedeni v pritličju neposredno nad kuhinjskimi delovnimi površinami ter v mansardi v kopalnici vzdolž celotne kopalne kadi. Prostori se na ta način odpirajo navzven, v naravo, narava pa vstopa v vsakodnevno bivanje in je s tem porok dobrega počutja bodočih lastnikov Poljskega bisera.

Novogradnja se bo ponašala s sodobnimi vgradnimi materiali, ki bodo med enotama zvočno-izolativni, navzven pa bodo zagotavljali odlično toplotno izolacijo in doseganje energetskih kazalnikov predvidenega razreda B1. Ogrevanje in priprava sanitarne tople vode bosta na zemeljski plin, z ločeno porabo za vsako posamezno enoto. Prezračevanje bo z lokalno rekuperacijo v dnevnih prostorih in spalnicah, v kopalnicah bodo ventilatorji s senzorji vlage. Tlaki v pritličju, stopnišču in hodniku ter v kopalnici v mansardi bodo izvedeni v keramiki modernih dimenzij, tlaki v spalnih prostorih pa v hrastovem parketu. V vseh prostorih bo urejeno talno gretje. Okna bodo troslojna, PVC izvedbe z okovjem višje kakovosti s protipovesnim in protivlomnim sistemom. Za senčenje so predvidene zunanje električne rolete, narejena pa bo tudi predpriprava za komarnike. Predpriprava bo tudi za alarm, klimatizacijske naprave in možnost polnjenja električnih avtomobilov. Tudi vhodna vrata bodo protivlomna, ustrezne požarne in zvočne zaščite. Urejeni bodo vsi potrebni priključki na kanalizacijsko, plinsko, vodovodno, električno in telekomunikacijsko omrežje.

Objekt bo funkcionalno zaokrožen z všečno zunanjo ureditvijo, ki bo poleg že omenjenega asfaltiranega parkirišča obsegala ograjeno in ozelenjeno teraso, do katere bo dostop tudi iz pritličja, preko panoramske steklene stene dnevno-bivalnega prostora. Terasa bo tlakovana in bo imela vodo in elektriko za potrebe letne kuhinje. Orientacija teras bo v smeri JZ-JV.

Stanovanje v novem dvostanovanjskem objektu Poljski biser priporočamo zaradi njegovega sodobnega minimalističnega izgleda, premišljene zasnove ter izbire kvalitetnih vgradnih materialov, ter bližine takoglavnega mesta kot tudi zunanjih rekreacijskih površin. Idealna rešitev za popolno bivanje družine ali para!

Vabljeni, da nas kontaktirate glede dodatnih informacij!

Dokumentacijo projekta si lahko ogledate na spodnji povezavi:

SPLOŠNI POGOJI PRODAJE

Statistika
Povprečna cena m²
3.982
Število enot
2
  • 0 (0%)
    Prosto
  • 0 (0%)
    Rezervirano
  • 2 (100,00%)
    Prodano
Tip Vrsta objekta
Min m² Max m²
Min € Max €
Število enot
Prosto Rezervirano Prodano
Dvostanovanjska Hiša
114 m² 114 m²
449.000 € 459.000 €
2
2
Cenik
Skrij prodane enote
oznaka
tip vrsta
velikost
cena
CTA

Želite prejemati obvestila o novogradnjah?
Prijavite se na naše e-novice:

Želim se prijaviti