Filter

Velika Hrušica

Slovenija, Ljubljana, Moste Polje

Opis

Iščete nov, sodoben dom na izjemni lokaciji v objemu narave?

Predstavljamo vam novo urejeno ter poenoteno naselje 12 samostojnih hiš na popolni lokaciji, kjer se združujeta udobje sodobnega bivanja in narava. Uživajte v mirnem okolju, ki je le korak stran od rekreacijskih poti, obvoznice in mestnega jedra.

Zaprto naselje Velika Hrušica ponuja vse kar potrebujete za sodobno in udobno življenje. Dovolj prostora za družinsko dinamiko in intimno bivanje vsakega izmed članov družine. Hkrati prostorov za redno čiščenje ni preveč.

Nekaj enot je še na voljo – pohitite in izberite svojo! Več informacij v nadaljevanju.

V Ljubljani, Bizovik je zaključeno novo naselje Velika Hrušica, ki zajema 12 samostojnih hiš. Naselje se nahaja v objemu PST in Golovca.

Ljubiteljem zelenja in bivanja, je v mirnem urejenem naselju stanovanjskih hiš, na voljo odlična možnost za nakup nove samostojne hiše z vrtom na ravni sončni parceli v na novo zasnovanem naselju Velika Hrušica. Izvedbena dela do III. PGF so v polnem teku.

Predvidena je pridobitev subvencije iz naslova EKO sklada v višini 75 EUR/m2, prav tako so predvidene predinštalacije za vgraditev električne polnilnice za avte, sončne panele na strehi in pametne inštalacije.

Podrobnejši opis posameznih enot
V treh etažah je na voljo 185 m2 neto uporabne površine z možnostjo optimalne razporeditve prostorov za sodobne potrebe bivanja. Urejanje notranjosti je prepuščena vsakemu kupca, priporočena zasnova pa je sledeča:

V pritličju se nahaja enovit odprt dnevno bivalni prostor (kuhinja, jedilnica, dnevni prostor ) z izhodom na vrt, s hodnikom, dnevnim wc-jem, vetrolovom in utility.

Iz  dnevnega prostora je izhod na vrt, ki odlično dopolnjuje bivalni del s prostorom  za druženje na prostem. Na vrtu bo postavljena večja lopa.

Nadstropja povezuje stopnišče.

V 1. nadstropju je predviden master bedroom s kopalnico in walk-in garderobo, 2 ali 3 otroške sobe in dodatna kopalnica.

V mansardi se nahaja odprt prostor za pomožne prostore/delavnico/fitnes.

Okolica hiše in parkiranje
Na ograjenih parcelah, ki merijo od cca 400 m dalje, je hiša umeščena tako, da je na voljo možnost ureditve prijetnega kotička za druženje v poletnih mesecih ter nadstrešek za dva avtomobila.

Faza izvedbe
Objekti se prodajajo v III. podaljšani gradbeni fazi. 

Do izvedbe na ključ je predviden strošek cca 700-1000 EUR/m2, za vas to lahko izvede izvajalec naselja ob sodelovanju z obstoječim projektantom in nadzornikom.

Ogrevanje in hlajenje
Hiša leži na območju mestnega plina, če se pridobi soglasje, pa se lahko vgradi tudi toplotno črpalko. Predvidena je rekuperacija in klimatske naprave.

Lokacija in infrastruktura
V okolici hiše se nahaja vsa potrebna infrastruktura (vrtec, šola,  trgovina,  športno rekreativne površine, ..) predvsem pa obilo zelenja. Lokacija z okolico nudi tudi veliko možnosti za sprehode, kolesarjenje in rekreacijo, saj je parcela neposredno ob PST in Golovcu.

Za boljšo predstavo so pri posameznih enotah priloženi renderji in tlorisi.

Hiše so izjemno primerne za mirno družinsko življenje v vsakodnevnem neposrednem stiku z zelenjem narave in le dobrih 5 minut od središča Ljubljane in 2 minuti od obvoznice.

Za več informacij smo vam na voljo na +386 41 669 086, info@mreza.com 

Vljudno vabljeni na sestanek in ogled!

Pogoj nakupa je, da kupec prevzame del stroškov prodaje v višini 2% od pogodbeno dogovorjene cene nepremičnine.

Statistika
Povprečna cena m²
3.114
Število enot
12
  • 3 (25,00%)
    Prosto
  • 1 (8,33%)
    Rezervirano
  • 8 (66,67%)
    Prodano
Tip Vrsta objekta
Min m² Max m²
Min € Max €
Število enot
Prosto Rezervirano Prodano
Samostojna Hiša
185 m² 185 m²
520.000 € 669.447 €
12
3 1 8
Cenik
Skrij prodane enote
oznaka
tip vrsta
velikost
cena
CTA

Želite prejemati obvestila o novogradnjah?
Prijavite se na naše e-novice:

Želim se prijaviti